Martijn's Race en MTB Centre Martijn's Race en MTB Centre

Race fietsen

Bianchi

Bianchi

Edoardo Bianchi is altijd overtuigd geweest van het feit dat er verschillende mensen zijn die doormiddel van verschillende wegen hun eigen einddoel halen. Met die filosofie heeft Edoardo een range met verschillende frames ontwikkeld zodat er voor elke individu een passende oplossing is.

Ik deel die mening met Edoardo Bianchi en ga graag samen met u de uitdaging aan om de voor u perfecte oplossing te vinden. Ik werk al jaren met dit bijzondere merk en waardeer de kwaliteit die ze afleveren.

Overzicht modellen
Giant

Giant

Giant heeft een grote collectie racefietsen. Vanaf de Defy serie tot de duurste Tcr Advanced SL die maar liefst 10.000 euro kost. Bent u een beginner of juist een gevorderde fietser, Giant heeft voor iedereen een geschikte fiets. Prijs/ kwaliteit is Giant heel sterk, dus u krijgt veel waar voor uw geld. Giant heeft een carbon fabriek waar de frames volgens eigen concept gemaakt worden. Het befaamde compact concept wordt nog steeds gehanteerd. In mijn ogen is Giant een stabiel en inventief merk waar ik graag een fiets van opbouw.

Overzicht modellen
Olympia

Olympia

Als een van de eerste Italiaanse fietsbouwers is Olympia al sinds 1893 op de wegen en paden te vinden. Sindsdien heeft men met veel gevoel voor traditie, techniek en design jaar na jaar vooruitstrevende collecties neergezet. Ook dit jaar lopen zij voorop en zijn zij de eerste fabrikant die met een hybride race frame op de markt komt. Dit prachtige frame is zowel geschikt voor montage van schijfremmen als voor de traditionele velgrem. Het is zelfs al geschikt voor de montage van de Shimano 'micro adapter' die pas in 2016 geintroduceerd gaat worden!

Overzicht modellen

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom of bel: 0521-521018

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:00 - 18:00 uur
Woensdag9:00 - 18:00 uur
Donderdag9:00 - 18:00 uur
19:00 - 21:00 uur
Vrijdag9:00 - 18:00 uur
Zaterdag9:00 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Route naar de winkel