Martijn's Race en MTB Centre Martijn's Race en MTB Centre

MTB fietsen

Bianchi

Bianchi

Bianchi heeft een groot assortiment mountainbikes van de aluminium Kuma tot en met de carbon Methanol SL en alles wat daar tussen in zit. Voor iedereen is wat te krijgen of u nu een volgeveerde 27.5 of een superlichte 29er wilt alles is mogelijk. Ook losse frames kunnen geleverd en naar wens opgebouwd worden!

Overzicht modellen
Giant

Giant

Dit jaar heeft Giant weer een hele brede mtb lijn neer gezet. Vanaf 799.- tot 8999.- en alles daar tussen in. Prijs kwaliteit zijn er niet veel merken die aan Giant kunnen tippen. Alle fietsen vanaf 1299.- zijn bijvoorbeeld standaard al met het tubeless systeem uitgerust.

Overzicht modellen
Krush

Krush

Krush is een relatief nieuw merk in de fietsenwereld. Het aanbod in de mountainbikes is nog niet heel erg groot maar je bent wederom erg vrij in de afmontage, de voorvork en wielset. Dus wil je een vaste voorvork of dikke carbon wielen ? Alles kan en alles mag, kortom veel fiets voor een Hollandse prijs.

Overzicht modellen
Mondraker

Mondraker

Mondraker is een Spaans merk wat zich focust op mountainbike.
Vanaf de Chrono tot de Podium in het hardtail segment tot en met de Foxy, er is voor iedereen wat te krijgen.
Het Podium frame is een frame wat toch wel erg opvalt met een stuurpen die doorloopt in het frame. Dit ziet er niet alleen supersnel uit maar dat is het ook, echt een raspaard! Daarnaast heb je in het volgeveerde segment de F-podium. Een supergaaf veersysteem waar je ontzettend hard mee kunt dalen. Kortom een prachtig merk voor als je wat aparts wilt.

Overzicht modellen

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom of bel: 0521-521018

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.00
ZondagGesloten
Route naar de winkel
logo
logo
logo
logo
logo
logo