Martijn's Race en MTB Centre Martijn's Race en MTB Centre

Race fietsen

Bianchi

Bianchi

Edoardo Bianchi is altijd overtuigd geweest van het feit dat er verschillende mensen zijn die doormiddel van verschillende wegen hun eigen einddoel halen. Met die filosofie heeft Edoardo een range met verschillende frames ontwikkeld zodat er voor elke individu een passende oplossing is.

Ik deel die mening met Edoardo Bianchi en ga graag samen met u de uitdaging aan om de voor u perfecte oplossing te vinden. Ik werk al jaren met dit bijzondere merk en waardeer de kwaliteit die ze afleveren.

Overzicht modellen
Giant

Giant

Giant heeft een grote collectie racefietsen. Vanaf de Defy serie tot de duurste Tcr Advanced SL die maar liefst 10.000 euro kost. Bent u een beginner of juist een gevorderde fietser, Giant heeft voor iedereen een geschikte fiets. Prijs/ kwaliteit is Giant heel sterk, dus u krijgt veel waar voor uw geld. Giant heeft een carbon fabriek waar de frames volgens eigen concept gemaakt worden. Het befaamde compact concept wordt nog steeds gehanteerd. In mijn ogen is Giant een stabiel en inventief merk waar ik graag een fiets van opbouw.

Overzicht modellen
Argon18

Argon18

De Canadese fietsenbouwer Argon 18 maakt kwaliteitsfietsen sinds de jaren '90. In eerste instantie vooral gericht op de triathlonsport, maar de laatste jaren zie je deze prachtfietsen ook steeds vaker  opduiken in het wielerpeloton. Argon 18 was onder meer de fietsenleverancier van het Amerikaanse Continental team JellyBelly en vanaf 2015 van het eigen Pro Continentale team BORA-Argon 18(voorheen Netapp-Endura). Momenteel rijdt ASTANA op de mooie fietsen van Argon. De fiets is compleet te bestellen of je kunt er voor kiezen om een los frame te bestellen en die naar wens op te laten bouwen. Kortom er is erg veel mogelijk met Argon18 !

Overzicht modellen
Krush

Krush

Krush is een relatief nieuw merk in de fietsenwereld maar ondanks dat rijdt WV de IJsselstreek toch al 2 jaar (niet onverdienstelijk) op het Aero frame. Er is keuze uit 2 type frames, de Aero en de Classic. De Aero is echt een aerodynamisch frame met dikke grove platte buizen en het achterwiel loopt mooi in het frame over. Het classic frame is een wat rustiger frame met ronde ranke buizen wat zorgt voor iets meer comfort in het frame. Je bent vrij in het kiezen van heel veel wensen zoals wel of geen schijfrem, de afmontage en zelfs het stuur de stuurpen en het zadel is te kiezen. Kortom veel fiets voor een Hollandse prijs.

Overzicht modellen

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom of bel: 0521-521018

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.00
ZondagGesloten
Route naar de winkel
logo
logo
logo
logo
logo
logo