Martijn's Race en MTB Centre Martijn's Race en MTB Centre

Wie zijn wij

DSCF4229

Mijn naam is Martijn Pouwels en ik ben de eigenaar van Martijn’s Race en MTB Centre. Sinds mijn 16de werk ik al in de fietsenbranche. Ik heb naast de opleiding fietsmonteur ook heel veel in de praktijk geleerd. Tijdens de opleiding heb ik fietsen repareren geleerd, maar op de werkvloer kwam en kom ik de uitdagende reparaties of aanpassingen tegen die niet in de schoolboeken terug te vinden zijn. Hier ligt mijn passie voor dit vak.

Naast de ‘gewone’ reparaties van racefietsen en mountainbikes pas ik ook fietsen aan voor mensen die door bijvoorbeeld een handicap niet zouden kunnen fietsen. Zo heb ik voor een klant die maar één arm kan gebruiken het volledige schakel en remgebeuren aan de kant van de goede arm gemonteerd. Als dit soort projecten lukken en ik zie iemand blij de winkel verlaten ben ik net zo blij als de klant.

In 2006 heb ik de beslissing genomen om voor mezelf te gaan beginnen. Een nieuwe spannende uitdaging die, nu ik een aantal jaren op pad ben, een fantastische keuze is geweest. Ik geniet van de vrijheid die ik hierdoor in mijn werkzaamheden heb gekregen en het geeft een voldaan gevoel als ik ’s avonds de deur sluit van mijn eigen winkel. Een droom die werkelijkheid is geworden.

Mijn filosofie is niet om zoveel mogelijk fietsen te verkopen maar om voor u een perfecte fiets samen te stellen met veel aandacht voor wat u wilt en wat u nodig hebt. Hierbij spelen maten van het frame en het meten van uw persoonlijke lichaamslengtes een grote rol.

Met de jaren heb ik heel veel kennis van de verschillende technieken achter de fiets opgedaan. Als er iets nieuws op de markt komt ben ik de eerste die het wil proberen om te kijken en te testen of ik mijn klant hier ook blij mee kan maken. Ik wil graag bij de tijd blijven.

 

werkplaats

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom of bel: 0521-521018

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.00
ZondagGesloten
Route naar de winkel
logo
logo
logo
logo
logo
logo