Martijn's Race en MTB Centre Martijn's Race en MTB Centre

Factor

Factor Bikes is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van high-performance fietsen. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een leider in de fietsindustrie.

Factor Bikes staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, geavanceerde technologie en aandacht voor detail. Het merk maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals carbonvezel, om lichtgewicht en stijve frames te creëren die zorgen voor optimale prestaties.

Een van de kenmerken van Factor Bikes is de integratie van de nieuwste technologieën. Het merk werkt samen met vooraanstaande partners, zoals Aston Martin en Black Inc, om cutting-edge componenten en accessoires te ontwikkelen die de rijervaring verbeteren.

Het ontwerpproces van Factor Bikes is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Het merk maakt gebruik van geavanceerde software en simulaties om de aerodynamica en stijfheid van de frames te optimaliseren. Elk frame wordt vervolgens met de hand vervaardigd en met grote zorg afgewerkt.

Factor Bikes heeft een indrukwekkende lijst van professionele wielerploegen en atleten die gebruik maken van hun fietsen. Het merk heeft bewezen prestaties te leveren op het hoogste niveau van de wielersport.

Kortom, Factor Bikes is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, innovatieve en prestatiegerichte fietsen. Met een sterke focus op technologie en design, biedt Factor Bikes een unieke rijervaring voor zowel professionele atleten als enthousiaste fietsers.

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom of bel: 0521-521018

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 - 17.30
Woensdag08.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 17.30
19.00 - 21.00
Vrijdag08.30 - 17.30
Zaterdag08.30 - 16.00
ZondagGesloten
Route naar de winkel
logo
logo
logo
logo
logo
logo